Ако има неверни данни, нека да бъдат идентифицирани. Така отговори правосъдният

...
Ако има неверни данни, нека да бъдат идентифицирани. Така отговори правосъдният
Коментари Харесай

Йорданова отговори на Гешев: Ако има неверни твърдения, нека да бъдат идентифицирани

Ако има неверни данни, дано да бъдат разпознати. Така отговори правосъдният министър Надежда Йорданова на основния прокурор Иван Гешев, който съобщи, че тя популяризира възможни погрешни изказвания по телевизионните студия, а на Пленума на Висш съдебен съвет има безмълвие.

По думите ѝне пречи правосъдният министър да коментира за своите причини и работа посредством медиите. Това пристигна в отговор на рецензиите на обвинител номер едно на страната, че “правосъдният министър вместо да обикаля телевизионните студия и да изнася вероятно погрешни изказвания, да ги каже в Пленума на Висш съдебен съвет, а не да има мълчание”, разкритикува той.

Министърът разяснява какво ще се реализира посредством възможното премахване на Гешев. “С отстраняването на Иван Гешев като основен прокурор ще решим събитието, че България най-накрая има потребност от основен прокурор, който ще пази правата на хората и не се крие зад полицейско насилие”, уточни тя.

„ Чувствам се уверена от позиция на законодателните промени, които прави правосъдното министерство, среща оставка “, съобщи той.

Тя разяснява и опасността против спецмагистрата Ангел Кънев. По думите ѝ, всяка опасност против магистрат би трябвало да бъде третирана с доста внимание и съвестност.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР